Etusi, kun vuokraat kuorma-autosi meiltä

Vuokraamalla ajoneuvon meidän kauttamme säästät sekä aikaa että paljon rahaa. Meidän kauttamme on mahdollista vuokrata ajoneuvoja päivähinnoin tai pidemmiksi ajoiksi tarpeidesi mukaan.

pacotes-customizaveis.jpeg

Uudet ja katsastetut ajoneuvot
Kaikille ajoneuvoillemme tehdään määräaikaiskatsastukset ja ne ovat ajan tasalla.

praticidade-e-economia.jpeg

Käytännöllisyys ja taloudellisuus
Kalustomme on käytettävissäsi aina kun sitä tarvitset ilman ajoneuvon hankinta-, huolto- ja vakuutuskuluja. 

veiculos-assegurados.jpeg

Vakuutetut ajoneuvot
Voit olla huoletta, sillä ajoneuvomme ovat täysin vakuutettuja onnettomuus- ja varkaustapausten varalle. Ajoneuvoissamme on ovien avaus- ja sulkemisjärjestelmä joka toimii sovelluksella sekä kaikki lisävarusteet joita asiakas tarvitsee liikkuakseen käytännöllisesti ja mukavasti. Voit keskittyä täysin hoitamaasi asiaan tai muuttoosi. 

locacao-vuc-contratos-personalizados.jpeg

Räätälöidyt paketit
Voit vuokrata ajoneuvon niin pitkäksi ajaksi kuin tarvitset. Meillä on useita erilaisia pakettihintoja alkaen päiväsopimuksista kuukausi- ja vuosisopimuksiin. Kysy lisää! 

veiculos-novos-e-revisados.jpeg

Ympärivuorokautinen apu
Meillä on käytössämme ympärivuorokautinen apu kumppaneidemme ja vakuutusyhtiömme kautta, näin ollen voit olla huoletta ajoneuvon vuokrauksen aikana.

atendimento-personalizado.jpeg

Ammattimainen palvelu
Keskustele koulutettujen ammattilaistemme kanssa jotka auttavat sinua valitsemaan tarpeisiisi parhaiten sopivan ajoneuvon. 

IMG_0579.heic

PALVELUSUUNNITELMAT YRITYKSILLE

Muuttolegendat Oy tarjoaa yksinoikeudella palvelusuunnitelmia joissa on useita liiketoiminnan johtamista helpottavia ratkaisuja. Näiden palvelusuunnitelmien avulla asiakkaamme voivat hallita kalustoaan sekä hyödyntää teknologiaa ja innovaatioita. 

Oman kaluston hallinta vaatii aikaa, resursseja ja täydellistä omistautumista jonka vuoksi useilla yrityksillä on vaikeuksia keskittyä ydintoimintojensa ylläpitämiseen ja tämä vaarantaa myös liiketoiminnan tulokset.

Päätös kaluston vuokraamisesta auttaa alentamaan käyttökustannuksia ja lisäämään yrityksen tuottavuutta ja tehokkuutta. 

Vuokraamalla saavutat monia etuja kuten: ennakoivat huoltotoimenpiteet, kaluston seuranta, ovien avaus ja sulkeminen sähköisesti sovelluksen kautta ja paljon muuta, kysy lisää mahdollisuuksistamme muutto- ja logistiikka-alan pienyrityksille!

Onko sinulla vaikeuksia kasvattaa yritystoimintaasi? Muuttolegendat voi auttaa sinua kasvamaan parhaan teknologian ja päivittäisten asiakkaiden avulla joten älä tuhlaa aikaa vaan ota yhteyttä ja hae mukaan!  

Löydä mukavuus ja helppous jonka yrityksesi ansaitsee innovaatioiden ja logistiikan avulla.

Saavuta parempaa huippuosaamista ja laatua yrityksesi johtamisessa innovaatioiden ja paremman hallinnan avulla.