muuttosiivous

Muuttosiivous

Siivouspalvelumme ovat saatavilla joustaviin aikoihin ja siivouksemme vievät vain sen ajan, joka on välttämätöntä kiinteistön puhtaaksi ja huolitelluksi saattamiseen. Me tuomme mukanamme välineet ja varusteet imurista pesuaineisiin ja mopeista lattialiinoihin. Puhdistamme haastavimmatkin tahrat, jotka saattavat vaatia vahvoja kemikaaleja sisältävien pesuaineiden käyttöä. Desinfioimme ja kiillotamme kaiken sekä huolehdimme käyttämiemme välineiden hygieniasta eri tilojen välillä. Sinun ei tarvitse huolehtia mistään!

Koti- ja toimistosiivoukset

Muuttolegendojen ammattimainen konsepti

Kotisi ja toimistosi siivousta varten ammattilaisemme ovat varustautuneet Maailman Terveysjärjestön (WHO) ohjeiden mukaisesti ottaen huomioon jokaisen turvallisuuden ja suojauksen. Tämän lisäksi ammattilaisemme käyttävät työvaatteita ja tuovat mukanaan kaikki tarvittavat välineet jotta haluamasi tilat ovat työn jälkeen siistit ja järjestyksessä. Sinun ei tarvitse itse huolehtia mistään, sillä työskentelymetodimme on kehitetty mahdollisimman tehokkaaksi ja huolelliseksi varmistaen Sinulle mielenrauhan.

Siivouspalvelumme ovat saatavilla joustaviin aikoihin ja siivouksemme vievät vain sen ajan, joka on välttämätöntä kodin tai toimiston puhtaaksi ja huolitelluksi saattamiseen. Kaikkiin siivouksiin sisältyy:

Tuotteet: käytämme jokaisessa siivouksessa ammattikäyttöön tarkoitettuja biohajoavia tuotteita, jotka desinfioivat 99,99% kotisi viruksista ja bakteereista. Käytämme myös erilaisia tuotteita palvelutarpeistasi riippuen poistamaan kaikenlaista likaa.

muuttopalvelut yksityishenkilöille
siivous

Materiaalit

Tuomme mukanamme seuraavat välineet: ammattikäyttöön tarkoitettu pölynimuri, mopit, lattialiinat (naarmuttamattomat) ja värikoodatut liinat jokaiselle eri tilalle (esim. vihreä keittiölle, keltainen wc-tiloihin jne.), näin vältetään kontaminaatio eri tilojen kesken. Sinun ei siis itse tarvitse huolehtia mistään! Kaikki välineet ja materiaalit ovat asianmukaisesti pestyjä ja desinfioituja.

Ammattilaisemme käyttävät henkilökohtaisia suojavarusteita itsensä ja asiakkaiden suojaksi.

Tutustu työhömme katsomalla ennen ja jälkeen kuvia!

Likainen lattia

Puhdas lattia

Likainen lavuaari

Puhdas lavuaari

Likainen uuni

Puhdas uuni