Koti- ja toimistosiivoukset

 

Muuttolegendojen ammattimainen konsepti 

 

Kotisi ja toimistosi siivousta varten ammattilaisemme ovat varustautuneet Maailman Terveysjärjestön (WHO) ohjeiden mukaisesti ottaen huomioon jokaisen turvallisuuden ja suojauksen. Tämän lisäksi ammattilaisemme käyttävät työvaatteita ja tuovat mukanaan kaikki tarvittavat välineet jotta haluamasi tilat ovat työn jälkeen siistit ja järjestyksessä. Sinun ei tarvitse itse huolehtia mistään, sillä  työskentelymetodimme on kehitetty mahdollisimman tehokkaaksi ja huolelliseksi varmistaen Sinulle mielenrauhan.

Siivouspalvelumme ovat saatavilla joustaviin aikoihin ja siivouksemme vievät vain sen ajan, joka on välttämätöntä kodin tai toimiston puhtaaksi ja huolitelluksi saattamiseen. Kaikkiin siivouksiin sisältyy:

Tuotteet: käytämme jokaisessa siivouksessa ammattikäyttöön tarkoitettuja biohajoavia tuotteita, jotka desinfioivat 99,99% kotisi viruksista ja bakteereista. Käytämme myös erilaisia tuotteita palvelutarpeistasi riippuen poistamaan kaikenlaista likaa. 

 

Materiaalit: Tuomme mukanamme seuraavat välineet: ammattikäyttöön tarkoitettu pölynimuri, mopit, lattialiinat (naarmuttamattomat) ja värikoodatut liinat jokaiselle eri tilalle (esim. vihreä keittiölle, keltainen wc-tiloihin jne.), näin vältetään kontaminaatio eri tilojen kesken. Sinun ei siis itse tarvitse huolehtia mistään! Kaikki välineet ja materiaalit ovat asianmukaisesti pestyjä ja desinfioituja.

 

Ammattilaisemme käyttävät henkilökohtaisia suojavarusteita itsensä ja asiakkaiden suojaksi.

 

Desinfiointi: palvelumme on erittäin tehokas desinfioimaan kaikenlaiset virukset ja bakteerit, mukaan lukien koronavirus. 

 

Tutustu työhömme katsomalla ennen ja jälkeen kuvia!