muuttopalvelut yksityishenkilöille

Muuttopalvelut yksityishenkilöille

Uuteen kotiin muuttaminen on kutkuttavaa ja jännittävää. Edellisen asunnon pakkaaminen on ensimmäinen askel kohti uutta alkua – pääset käymään läpi tavaroitasi ja heittämään turhat roinat pois. Uuteen kotiin on puolestaan ihana järjestää tavaroita uusille paikoille siistiin järjestykseen. Vaan kuka hoitaisi itse muuttokuorman kuljettamisen paikasta toiseen? Muuttolegendat tietenkin!

Pianon siirto

Pianonkuljetus on tekniikkalaji, jonka Muuttolegendat osaavat! Pianon muuttoon tarvitaan paitsi voimaa ja kokemusta, myös oikeanlaiset välineet ja suojaustarvikkeet. Muuttolegendat hoitavat pianon siirron paikasta toiseen huolellisesti. Älä siis vaivaa päätäsi pianon tai muiden painavien kalusteiden muutolla sekuntiakaan! Me siirrämme soittimesi tinkimättömällä tarkkuudella.

Kun piano on suojattu, se kiinnitetään tiukasti ja tukevasti ajoneuvoon. Arvokuljetus saapuu uuteen kotiinsa vahingoittumatta. Me siirrämme pianon ammattitaidolla jokaisesta kohteesta. Jätä meille tarjouspyyntö, niin laskemme sinulle tarjouksen! Pianonkuljetuksen hinta on alk. 200€ + 30€/per kerros sis. alv. Hinta vaihtelee riippuen asuntosi tyypistä ja muutettavien kerroksien lukumäärästä. Hintamme ei ehkä ole markkinoiden halvin, mutta jokaisen pennin arvoinen!

Meillä on vastuuvakuutukset ja lainmukaiset lupa-asiat kunnossa. Soita 050 339 4434 ja varaa siirto Vantaalla, tai täytä muuttolomake.

pakkaaminen ja purkaminen

Pakkaaminen & purkaminen

Me suojaamme ja pakkaamme tavarat, sekä hoidamme tietysti muuton puolestasi. Pakkaamme huolella niin astiat ja arvoesineet kuin päivittäiset käyttötavaratkin, kaikenlaisia ja kaikenkokoisia huonekaluja unohtamatta! Kohtelemme muutettavaa kuormaasi kuin omaamme. Voit olla varma, että tavarasi ja kalusteesi pysyvät muuton aikana ehjänä ja puhtaana, ne eivät loju ilman suojausta sateessa tai maassa, eivätkä kolhiinnu edes ahtaimmassa rappukäytävässä.

Pakkaamme ja lastaamme muuttokuorman autoon turvallisesti ja tukevasti. Kun huolella pakattu kuorma on perillä, sujuu purkaminen helposti ja vaivattomasti! Voit rauhassa odotella uudessa kohteessa ja kertoa, mihin haluat mitkäkin tavarat ja kalusteet kannettavan. Legendaarista, eikö? Tehdään yhdessä muutostasi mukavaa!

Varastopalvelut

Oletko muuttamassa, remppaamassa vai tarvitsetko muuten vain vapaata säilytystilaa? Muuttolegendojen kautta vuokraat varastotilan juuri silloin, kun sen tarve iskee! Laitetaanko säilöön lasten lelut ja vaatteet? Pitääkö ylimääräiset keittiökalusteet saada vain hetkeksi pois remontin tieltä? Meidän kauttamme vuokraat varaston kaikenlaisiin tarpeisiin. Varaston voit vuokrata paikan päällä tai vaivattomasti verkkokaupan kautta.

Varastopalvelut