muuttopalvelut yksityishenkilöille

Muuttopalvelut Espoo

Kukapa nyt ei olisi stressannut muuttamisesta ja todennut muuttamisen vievän aivan liikaa aikaa? Me Muuttolegendoilla huomasimme jo ensimmäisten muuttokeikkojen jälkeen, että tämähän on hauskaa puuhaa! Anna siis meidän hoitaa sinunkin muuttosi. Me edustamme menevää ja rentoa asennetta ja hoidamme muuttosi päättäväisesti! Tarjoamme kattavia muuttopalveluita Espoossa.

Pianon siirto

Pianonkuljetus on tekniikkalaji, jonka Muuttolegendat osaavat! Pianon muuttoon tarvitaan paitsi voimaa ja kokemusta, myös oikeanlaiset välineet ja suojaustarvikkeet. Muuttolegendat hoitavat pianon siirron paikasta toiseen huolellisesti. Älä siis vaivaa päätäsi pianon tai muiden painavien kalusteiden muutolla sekuntiakaan! Me siirrämme soittimesi tinkimättömällä tarkkuudella. Hoidamme pianojen siirtoja Espoon alueella.

Kun tilaat pianon siirron Muuttolegendoilta, et riko pianoasi etkä selkääsi! Muuttolegendojen omistajalla ja pianojen kuljetuksista vastaavalla asiantuntijalla on vuosien kokemus kuljetuksista. Pianon muutto vaatii raakaa voimaa ja ammattitaitoa sekä vähintään kaksi hyvin varmaotteista kantajaa.

Pianoa siirrettäessä myös soittimen suojaus ja asianmukainen kuljetus on äärimmäisen tärkeää. Vaikka löytäisit kantajat omasta takaa, on onnistuneen siirron takaamiseksi hankittava myös suojaustarvikkeet sekä kiinnitysvälineet kuljetuksen ajaksi. Meiltä saat pianon siirron täytenä palveluna! Suojaamme pianosi niin hyvin, että se ei vahingoitu naarmuakaan. Suojaustavaramme ovat alan huippuja ja käytämme kaikista parhaimpia kankaita. Suojaamme pianon myös vahvalla muovilla, joka estää pianoa kastumasta tai vahingoittumasta. Pianosi saapuu uuteen kotiinsa ehjänä. Kolhuitta säilyy myös seinät ja ovenkarmit niin vanhassa kuin uudessa kiinteistössäkin!

Kun piano on suojattu, se kiinnitetään tiukasti ja tukevasti ajoneuvoon. Arvokuljetus saapuu uuteen kotiinsa vahingoittumatta. Me siirrämme pianon ammattitaidolla jokaisesta kohteesta. Jätä meille tarjouspyyntö, niin laskemme sinulle tarjouksen! Pianonkuljetuksen hinta on alk. 200€ + 30€/per kerros sis. alv. Hinta vaihtelee riippuen asuntosi tyypistä ja muutettavien kerroksien lukumäärästä. Hintamme ei ehkä ole markkinoiden halvin, mutta jokaisen pennin arvoinen!

Meillä on vastuuvakuutukset ja lainmukaiset lupa-asiat kunnossa. Soita 050 339 4434 ja varaa siirto Espoossa, tai täytä muuttolomake.

pakkaaminen ja purkaminen

Pakkaaminen & purkaminen

Entä jos koko muutto pakkauksineen, purkuineen ja lastauksineen hoituisi kuin itsestään? Onnistuu! Palkkaa Muuttolegendat ja säästä omaa aikaasi ja hermojasi. Kun kaiken pakollisen hoitaa muuttopalvelu, saat itse nauttia täysin siemauksin uudesta kodistasi tai muusta kiinteistöstäsi!

Me suojaamme ja pakkaamme tavarat, sekä hoidamme tietysti muuton puolestasi. Pakkaamme huolella niin astiat ja arvoesineet kuin päivittäiset käyttötavaratkin, kaikenlaisia ja kaikenkokoisia huonekaluja unohtamatta! Kohtelemme muutettavaa kuormaasi kuin omaamme. Voit olla varma, että tavarasi ja kalusteesi pysyvät muuton aikana ehjänä ja puhtaana, ne eivät loju ilman suojausta sateessa tai maassa, eivätkä kolhiinnu edes ahtaimmassa rappukäytävässä.

Pakkaamme ja lastaamme muuttokuorman autoon turvallisesti ja tukevasti. Kun huolella pakattu kuorma on perillä, sujuu purkaminen helposti ja vaivattomasti! Voit rauhassa odotella uudessa kohteessa ja kertoa, mihin haluat mitkäkin tavarat ja kalusteet kannettavan. Legendaarista, eikö?

Tehdään yhdessä muutostasi mukavaa! Ota yhteyttä ja rakennetaan juuri sinulle sopiva muuttopaketti Espoon alueella.

Varastopalvelut

Oletko muuttamassa, remppaamassa vai tarvitsetko muuten vain vapaata säilytystilaa? Muuttolegendojen kautta vuokraat varastotilan juuri silloin, kun sen tarve iskee! Laitetaanko säilöön lasten lelut ja vaatteet? Pitääkö ylimääräiset keittiökalusteet saada vain hetkeksi pois remontin tieltä? Meidän kauttamme vuokraat varaston kaikenlaisiin tarpeisiin. Varaston voit vuokrata paikan päällä tai vaivattomasti verkkokaupan kautta.

Yhteisyökumppanimme Varastoni.fi tarjoaa varastopalveluja hyvien kulkuyhteyksien varrelta Espoosta.

Varastopalvelut