IMG_1951_HEIC.webp

Yksityishenkilöiden muuttopalvelut

Muutto edessä? Anna meidän kantaa puolestasi stressi ja painavat muuttolaatikot. Meidän kanssa

muutto taittuu rennoin ottein, nopeasti ja tehokkaasti. Tavoitteenamme on saada sinulle hymy

huulille.

Nopeasti, vaivattomasti ja rennosti!

IMG_2283.webp

Pianon siirto

Pianon siirto vaatii raakaa voimaa ja ammattitaitoa, vähintään 2 hyvin varmaotteista kantajaa. Muuttolegendojen omistalla ja pianojen kuljetuksista vastaavalla on vuosien kokemus kuljetuksista. Hintamme ei ole markkinoiden halvin, mutta jokaisen pennin arvoinen.

Suojaamme pianosi niin hyvin, että se ei vahingoitu naarmuakaan. Suojaustavaramme ovat alan huippuja, käytämme kaikista parhaimpia kankaita. Suojaamme pianon myös vahvalla muovilla, joka estää pianoa kastumasta tai vahingoittumasta. 

 

Piano suojataan erittäin huolellisesti ja kiinnitetään tiukasti ajoneuvoon. Se kiinnitetään tukevasti, niin ettei arvokuljetus vahingoitu. Pianonkuljetus on tekniikkalaji, jonka Muuttolegendat osaavat! 

Me siirrämme pianon ammattitaidolla jokaisesta kohteesta. Jätä meille tarjouspyyntö, niin laskemme sinulle tarjouksen. Pianonkuljetuksen hinta on alk. 200€ + 30€/per kerros sis alv. Hinta vaihteleen riippuen asuntosi tyypistä ja muutettavien kerroksien lukumäärästä.

Meillä on vastuuvakuutukset ja lainmukaiset lupa-asiat kunnossa. Soita ja varaa siirto, tai täytä muuttotarjouslomake. 

IMG_7948.HEIC

Pakkaaminen & purkaminen

 

Pakkaus, purku ja lastaaminen? Onnistuu! Palkkaa meidät ja säästä omaa aikaasi. Me suojaamme ja pakkaamme tavarat, sekä hoidamme tietysti muuton puolestasi.

Rakennetaan yhdessä sinulle sopiva muuttopaketti.

Soita meille ja räätälöidään sinulle sopiva

muuttopaketti. 

Varastopalvelut.webp

Varastopalvelut

Oletko muuttamassa, onko remontti tulossa, tai tarvitsetko muuten vain vapaata säilytystilaa? Meidän kautta vuokraat varaston silloin kun itsellesi sopii, voit vuokrata varaston paikanpäällä tai vaivattomasti verkkokaupan kautta.

Yhteisyökumppanimme Varastoni.fi tarjoaa varastopalveluja hyvien kulkuyhteyksien varrelta Helsingissä.