Muuttomiehet ja muuttokuorma

Muuttolegendat

 

Muuttolegendat on kahden kaveruksen maaliskuussa 2020 perustama muuttofirma. Firma starttasi lähes sattuman kaupalla, kun kaverukset saunan lauteilla heittivät ilmoille idean yhteisestä yrityksestä. 

 

Päätös muuttofirmasta perustui niin omaan kokemukseen muuttamisesta, kuin molempien yhteisiin intohimoihin. Yrittäjyys – se yhdistää molempia. Toiseksi, kuka ei olisi stressaantunut muuttamisesta ja todennut muuttamisen vievän aivan liikaa aikaa. Miten siitä voisi tehdä mahdollisimman rentoa?

Liikkeelle lähdettiin pienistä muuttokeikoista ja hyvin pian huomattiin, että hitto miten hauskaa puuhaa tämä on. Muuttolegendat edustaa menevyydellään hyvää asennetta ja mentaliteettia. Kaikki tehdään juuri eikä melkein ammattitaidolla ja periksi ei anneta.

Keskiössä on asiakaspalvelu, niin joustavasti ja rennosti, kuin suinkaan on mahdollista. Jos Muuttolegendat pitäisi kiteyttää yhteen lauseeseen, menisi se jotakuinkin näin: ”Anna meidän kantaa puolestasi stressi ja painavat muuttolaatikot, nostalginen tetris on meille lasten leikkiä.”

Huhtikuu 2020, Joonas & Deivison

Pyydä ilmainen hinta-arvio

Muutto Vantaalla

YHTEYSTIEDOT

+358 50 339 4434 

info@muuttolegendat.fi

Asiakaspalvelu

MA-PE: 09:00-18:00

LA: 10:00-16:00

Y-tunnus: 3131312-2

PÄÄTOIMIALUEET

Helsinki, Espoo, Vantaa ja näiden lähialueet. 

  • Facebook
  • Instagram
Home Page